Newsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en aanbiedingen

Inscription newsletter

Aandeel

Schets+van+de+beplantingSchets+van+de+beplantingSchets+van+de+beplanting


20-01-12

Schets van de beplanting

Schets van de beplanting

Wij stellen u gratis een associatie van planten voor op basis van een nauwkeurige meting van het te beplanten gebied en foto’s door de opdrachtgever gegeven.

LobeliaHydrangeaPersicariaHydrangea

Het principe van de schets voor de beplanting is het bereiken van een harmonieuze plantenopstelling, rekening houdend met de wensen en voorkeuren van de klant.
Dit plan is ontworpen op schaal, zodat u het vervolgens persoonlijk kan concretiseren door middel van een aantal tips die we u te zijner tijd geven.
Dit concept kan worden toegepast op een volledig onbegroeid terrein of een terrain dat eerder al beplant werd en waar de klant planten wil vervangen of toevoegen.
Vele combinaties zijn mogelijk, gaande van donkere kleuren naar flamboyante kleuren op basis van een evenwichtige verdeling van de bloei en bladeren volgens de seizoenen.
Bij de voorstelling van de beplanting kunnen er nog wijzigingen worden aangebracht (indien u sommige planten niet wenst).  U ontvangt een zorgvuldig uitgewerkte offerte van de beplanting.
Het plan wordt u overhandigd bij aankoop van uw planten in onze winkel, ofwel vraagt u het direct en wordt er u een bedrag van 2,50 € incl.BTW /m² aangerekend.  Dit bedrag wordt dan afgetrokken bij aankoop van uw planten in onze winkel.
(Op de aankoopprijs van de planten in de offerte, wordt u een korting van 10% aangeboden.)
Voor meer informatie kan u ons contacteren (vul het speciale contactformulier op onze website in).


Côté jardin Thisnes bvba - Route de Wavre 120 - B-4280 Thisnes (Hannut)

cote-jardin@skynet.be - BTW : BE 0476.168.347 - N° fabrikant : 119575-71